Financial lease MKB

Wanneer je onderneemt als MKB’er kan een MKB lease occasion verschillende voordelen voor je hebben. Maar hoe werkt financial lease voor het MKB? En waarom zou je kiezen voor financial lease MKB? We helpen je graag om een goede keuze te maken en de beste leaseauto te kiezen, zodat je met veel plezier veilige kilometers kunt gaan maken. Lees gauw verder en ontdek alles wat je moet weten over MKB auto lease!


Wat is Financial Lease ook alweer?

Financial Lease is een leasevorm die vooral zakelijk, maar ook particulier, steeds populairder wordt. De bank betaalt de aankoopsom van je lease auto, maar als koper ben jij wel vanaf het eerste moment de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat je er over mag beschikken alsof deze daadwerkelijk van jou is, maar het juridisch eigendom blijft nog bij de bank. Jij hoeft de auto dan niet in één keer af te betalen en houdt dus budget over om mee te ondernemen. Wanneer de leasetermijn is afgelopen heb je jouw MKB lease occasion volledig afbetaald en wordt ook het juridisch eigenaarschap aan jou overgedragen. De auto is vanaf dat moment dus ook helemaal van jou.


De voordelen van Financial Lease voor jou als MKB’er

Je vraagt je misschien af, waarom Financial Lease voor mij als MKB ondernemer? Om je hier wat meer duidelijkheid over te geven hebben we de voordelen van financial lease voor het MKB hieronder voor je op een rij gezet.


 • Fiscaal voordeel
  Omdat je meteen economisch eigenaar wordt van de auto, kun je deze opgeven als investering en zodoende profiteren van fiscaal voordeel.

 • Vermogensbehoud
  Je betaalt niet het volledige aankoopbedrag in één keer, waardoor je vermogen behoudt om mee te ondernemen.

 • Zelf de looptijd en het leasebedrag bepalen
  Je kiest zelf hoe lang jouw leasecontract loopt en welk maandbedrag je, mede door de lengte van het leasecontract, betaalt.

 • Boetevrij aflossen
  Wil je graag extra aflossen? Bij een Financial Lease contract kan dat boetevrij.

 • Eigendom na leasetermijn
  Zodra de leasetermijn is afgelopen ben je ook juridisch eigenaar van je auto!

 • Mogelijk zonder jaarcijfers
  MKB auto lease is al mogelijk voor beginnende ondernemers. Je hoeft dus niet persé jaarcijfers te overleggen om een Financial Lease voor het MKB af te sluiten.

 • Veel keuze
  Ons eigen aanbod is ruim, maar we kunnen ook voor iedere andere auto een Financial Lease offerte voor je opmaken.

Ruim aanbod van mogelijkheden en opties

Ben je benieuwd welke MKB lease occasions we allemaal beschikbaar hebben? Neem dan eens een kijkje bij ons financial lease aanbod! We vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden, leasetermijnen en andere voorwaarden, zodat jij goed geïnformeerd een keuze kunt maken en een aantrekkelijke Financial Lease voor het MKB, Financial Lease voor ZZP of Financial lease voor startende ondernemers kunt afsluiten. 
 CarLease Nederland   | Algemene voorwaarden | Cookies | Privacy