Financial lease ZZP'ers


Een auto leasen als zzp is soms nog weleens lastig. De eisen voor het leasen van een auto zijn voor zzp’ers enorm hoog. Voor veel zzp’ers worden de aanvragen dan ook afgekeurd, wat ontzettend zonde is en erg veel tijd kost. Ben jij als zzp’er eerder afgewezen of ben je benieuwd naar wat er wel mogelijk is? CarLease Nederland helpt je hier graag bij.Financial lease occasion zzp.

Financial lease occasion ZZP

Leasen als zzper is mogelijk bij CarLease Nederland. Met een occasion lease kun je als zzp’er een bedrijfsauto gebruiken en de kosten zo laag mogelijk houden. Ook hoef je hiervoor niet te voldoen aan de torenhoge eisen en word je niet keer op keer afgewezen. Zakelijk leasen zzp biedt de mogelijkheid zowel een gebruikte als een nieuwe auto te leasen.

Hoe werkt financial lease voor zzp’ers?

‘Hoe kan ik een auto leasen als zzp’er?’ Goede vraag. Investeringen in bedrijfsmiddelen zoals een smartphone, laptop of tablet en een vervoersmiddel zijn essentieel voor het ondernemerschap en dit kost vaak enorm. Als zzp’er heb je hier misschien niet voldoende kapitaal voor en zijn dit soort bedragen te groot om in één keer uit te geven. Met maandelijks een vast leasebedrag kun je direct een mooie auto uitkiezen en hier gebruik van maken.
Een financial lease voor zzp’ers is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto jouw eigendom wordt. Het is te vergelijken met een hypotheek die je afsluit op een koophuis. Je bepaalt zelf het maandelijkse bedrag en betaalt de auto af. Aan het eind van het lease contract ben je als zzp’er eigenaar van de auto. Zo bepaal je ook zelf waar je de auto naartoe brengt, hoeveel kilometers je met de auto rijdt en of je de auto zowel privé als zakelijk gebruikt.

De voordelen van zakelijk leasen zzp

Er zijn een hoop voordelen voor het zakelijk leasen van een auto als zzp’er:
  • Geen grote investering in één keer doen;
  • Geen groot startkapitaal nodig;
  • Geen jaarcijfers delen;
  • Je hebt recht op fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek;
  • Je bepaalt zelf de looptijd van het lease contract;
  • Je bepaalt zelf het maandelijks bedrag;
  • Je bepaalt zelf hoeveel kilometers je rijdt!

Occasion lease zzp bij CarLease Nederland

Wil je meer weten over het aanvragen van een occasion lease als zzp’er? Neem dan gerust contact met ons op. CarLease Nederland kijkt met je mee naar het huidige aanbod, jouw budget en de mogelijkheden hiervoor. Wist je dat we ook financial lease voor MKB'ers evenals financial lease voor startende ondernemers aanbieden? Samen komen we tot een mooi besluit en kiezen we de perfecte auto uit voor jou! 
 CarLease Nederland   | Algemene voorwaarden | Cookies | Privacy