Financial lease startende ondernemers


Veel ondernemers vragen het zich af: auto leasen als starter, kan dit? Grote investeringen zijn voor de meeste starters niet mogelijk in het begin. Gelukkig is het in veel gevallen mogelijk om als starter een financial lease aan te vragen! Vaak is dit ook een ideale uitkomst voor starters. Het is namelijk een relatief goedkope investering en je krijgt er een hoop voor terug. 

Financial lease occasion starters

Met weinig tot geen startkapitaal kom je als starters voor een hoop lastige keuzes te staan. CarLease Nederland vindt het belangrijk dat financial lease contracten daarom gunstig zijn voor starters. Het aanschaffen van een bedrijfsauto is voor de meeste starters namelijk een belangrijke toevoeging aan hun onderneming. Zie het als het visitekaartje van jouw bedrijf. Met een occasion lease kun je als starter een bedrijfsauto leasen.

Occasion lease startende ondernemers; het proces

Met een occasion lease kun je als startende ondernemer een auto leasen zonder jaarcijfers in te leveren. Het verschil met een occasion lease en een financial lease, is dat je kiest voor een gebruikte auto en waarbij je geen jaarcijfers hoeft te delen. Ondanks dat de auto’s gebruikt zijn is dit vaak niet lang gebruikt en wordt ze vooraf goed gecontroleerd of alles goed werkt.

Voordelen financial lease startende ondernemers

Eigenlijk zijn er al een hoop voordelen die genoemd zijn, maar we hebben hieronder alle voordelen op een rijtje gezet voor je. Zo weet je als startende ondernemer precies of deze voordelen ook voor jou nuttig zijn en of dit een goede overweging is:
  • Acceptatie zonder jaarcijfers: ben je net een maand of een jaar ondernemer? Ook dan kun je een bedrijfsauto leasen;
  • Geen startkapitaal nodig: met een financial lease, gemaakt voor startende ondernemers, kun je een gebruikte bedrijfsauto leasen. Je hoeft hier geen investering voor te doen, wat erg gunstig is wanneer je nog geen of weinig startkapitaal hebt!
  • Occasion lease: als starter kies je daarom voor een occasion lease waarbij je een gebruikte auto gebruikt. De gebruikte auto’s zijn zo goed als in nieuwstaat en de voorwaarden zijn het zelfde.

Financial lease starters aanvragen

Auto leasen als starter is dus mogelijk, maar hoe werkt financial lease voor starters? Als je meer informatie wilt weten over het afsluiten van een occasion lease, kun je gerust contact opnemen met CarLease Nederland. Wist je bijvoorbeeld ook dat wij financial lease voor zpp'ers evenals financial lease voor MKB'ers aanbieden? Wij nemen je mee door het proces en vertellen je precies wat er in welke stap gebeurt. Het is een kort proces waarbij je in korte tijd in een auto rijdt! 

 CarLease Nederland   | Algemene voorwaarden | Cookies | Privacy